59
Υλικά
- μπουκατίνι 400 γρ
- φιλέτο σολομού 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ούζο 2 σφην
- ντοματίνια 10 τμχ
- τυρί κρέμα 2 κσ
- άνηθος 0.33 ματσ.
- μαϊντανός -
- κρόκος Κοζάνης 0.5 φακ
- σαφράν -
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά 400 γρ bucatini 1 φιλέτο φρέσκου σολωμού 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο ή ψιλοκομμένο 2 σφηνάκια ούζο 10-15 τοματίνια ώριμα, κομμένα στη μέση 2 κουταλιές σούπας τυρί κρέμα 1/3 περίπου ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο μαιντανό ψιλοκομμένο, κατά βούληση 1/2 φακελλάκι κρόκος κοζάνης σε σκόνη ή μερικοί στήμονες σαφράν, μουλιασμένοι σε λίγο ζεστό νερό για περίπου 1/2-1 ώρα ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr