64
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 750 γρ
- ουίσκυ 1 σφην
- μουστάρδα 2 κσ
- λάδι 2 κσ
- ρίγανη 1 κσ
- σχοινόπρασο 2 κσ
- αλάτι 2 κγ
- πιπέρι 1 κγ
- πάπρικα 1 κγ
- Worcestershire sauce 1 κγ
- ψωμάκια για burgers 8 τμχ
- μπέϊκον 200 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- γαλλική σαλάτα 8 φύλλα
- λάδι 3 κσ
- μπύρα 150 ml
- αγγουράκι τουρσί 8 τμχ
- αλάτι 1 κγ
- πιπέρι 1 κγ
- πάπρικα γλυκιά 2 κγ
Χυμώδη αφράτα μπέργκερς με σπιτική συνταγή, νόστιμα, χορταστικά και πολύ εύκολα στο να γίνουν με φρέσκα υλικά και μια ποικιλία από βότανα και μπαχαρικά.Το τσιγαρισμένο καπνιστό μπέικον τους χαρίζει έξτρα πικάντικη γεύση και τα καραμελωμένα κρεμμύδια, βρασμένα μέσα σε μπύρα, γλυκύτητα κι απαλή υφή. Αν τα ψήσουμε στο BBQ η γεύση τους απογειώνεται.Καταψύχονται εύκολα κι είναι έτοιμα για όποια στιγμή τα χρειαστούμε.Δικά σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es