88
Υλικά
- ελαιόλαδο 40 ml
- σκόρδο 10 σκελ
- πιπεριές τσίλι 2 τμχ
- μπούκοβο 1 κσ
- καλαμάρια 1 κιλ
- κρασί 250 ml
- ντοματάκια 2 κονσέρβα
- ντομάτα 1.25 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 40 ml
- φρέσκο κρεμμυδάκι 5 τμχ
- μαντζουράνα 1 φλ
- ρίγανη 1 φλ
- θυμάρι 1 φλ
- μυρωδικά 1 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- χωριάτικο ψωμί 4 φέτ
Μια σπέσιαλ θαλασσινή συνταγή από την Ιταλία φτιάχνει σήμερα ο Χριστόφορος Πέσκιας και τη συνοδεύει με τέλειες αρωματικές μπρουσκέτες.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr