131
Υλικά
- ασπράδι 4 τμχ
- ζάχαρη 180 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- φυτική κρέμα γάλακτος 250 ml
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- ανανάς 320 γρ
- χυμός ανανά 80 ml
- λευκό κρασί 250 ml
- καστανή ζάχαρη 40 γρ
- φουντούκι 50 γρ
Στην αναζήτησή μου για χρώμα, πλούσιες γεύσεις και αρώματα δημιουργήθηκε και αυτή η πάβλοβα με καραμελωμένο ανανά, τζίντζερ, καβουρδισμένα φουντούκια και κρύσταλλα καραμέλας.Είναι μια πρωτότυπη συνταγή για πάβλοβα και ξεφεύγει λίγο από τις συνηθισμένες.
Διάβασε τη συνταγή στο www.thehealthycook.gr