174
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κιμάς αρνίσιος 500 γρ
- σκόρδο 3 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαϊντανός 0.25 φλ
- αλάτι 1 κγ
- μαύρο πιπέρι 1 κγ
- τσίλι 0.5 κγ
- μπούκοβο 0.75 κγ
- ανθρακούχο νερό 0.75 φλ
- κρεμόριο 1 κγ
- αυγά 1 τμχ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
Θεωρούνται εθνικό πιάτο στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη αλλά είναι πολύ συνηθισμένο και στην Κροατία. Υπάρχουν διάφορες εκδοχές “ćevapčići” βολτάροντας σε διάφορες βαλκανικές χώρες μπορεί να δοκιμάσει κανείς πολλές εκδοχές αυτού του πολύ-πολύ νόστιμου πιάτου. Εδώ ακολουθεί απλά ...μία από όλες αυτές τις εκδοχές, που ακολουθεί την μουσουλμανική παράδοση
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr