by admin

CHAHAN ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (鶏のチャーハン)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Όπως είχαμε υποσχεθεί, σήμερα μαγειρεύουμε τη δεύτερη γιαπωνέζικη συνταγή της εβδομάδας! Τη γιαπωνέζικη εκδοχή του τηγανιτού ρυζιού. Η διαφορά του chahan από την κινέζικη εκδοχή του είναι αφενός στα υλικά και αφετέρου στη υφή του ρυζιού. Το γιαπωνέζικο chahan είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να είναι σχετικά "συμπαγές" και παραδοσιακά περιέχει κάποιο είδος αλλαντικού.
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: τηγανητό ρύζι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com