by admin

Champagne Zabaglione (Ζαμπαγιόνε Σαμπάνιας)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το Zabaglione ή Zabaione ή sabayon είναι ένα ιταλικό κρεμώδες επιδόρπιο που γίνεται με κρασί Μαρσάλα! Εγώ αντικατέστησα το κρασί με σαμπάνια και έγινε εξίσου νόστιμο με ένα λεπτό άρωμα σαμπάνιας! Δοκιμάστε το σκέτο σαν κρέμα ή πάνω από γλυκίσματα τύπου κέικ,σουφλέ ή brownies!
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: ζαμπαγιόνε, κρέμα σαμπάνιας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.funkycook.gr