84
Υλικά
- μπισκότα digestive 120 γρ
- πτι μπερ 120 γρ
- μαργαρίνη 60 γρ
- ανθότυρο 350 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- ξύσμα λεμονιού 1 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- ζελέ πορτοκάλι 1 φακ
- ζελέ λεμόνι 1 φακ
Ένα πολύ ξεχωριστό cheesecake, με μια ιδιαίτερη κρέμα με ανθότυρο, αφράτη σαν μους!Για την επικάλυψη χρησιμοποίησα φρουί ζελέ, που ταίριαξε καταπληκτικά!Το γευστικό αποτέλεσμα ενθουσίασε όλους!Πάμε να το φτιάξουμε και παρέα!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com