47
Υλικά
- μπισκότα digestive 300 γρ
- βούτυρο 125 γρ
- πουράκια σοκολάτας 1 κουτί
- μερέντα 450 γρ
- τυρί κρέμα 600 γρ
- ζάχαρη άχνη 50 γρ
- φουντούκι 50 γρ
- φουντούκι 50 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Υλικά της συνταγής μας 300 γρ. μπισκότα digestive light 125 γρ. βούτυρο 1 μικρή συσκευασία πουράκια μαύρης σοκολάτας 450 γρ. Μερέντα Παυλίδης (την μπλε με μαύρη
σοκολάτα) σε θερμοκρασία δωματίου 600 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. άχνη ζάχαρη 50 γρ. φουντούκια ψημένα ψιλοτριμμένα για την ζύμη 50 γρ.φουντούκια ψημένα χοντροσπασμένα για την επιφάνεια 1 πρέζα αλάτι φρέσκες
βιολογικές φράουλες
σοκολάτα) σε θερμοκρασία δωματίου 600 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. άχνη ζάχαρη 50 γρ. φουντούκια ψημένα ψιλοτριμμένα για την ζύμη 50 γρ.φουντούκια ψημένα χοντροσπασμένα για την επιφάνεια 1 πρέζα αλάτι φρέσκες
βιολογικές φράουλες
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com