126
Υλικά
- αλεύρι 270 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
Κινέζικες τηγανίτες με το απλούστερο ζυμάρι, που μπορεί να υπάρχει. Νερό κι αλεύρι!Ανοίγουμε λεπτό φύλλο, το πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι (και σουσάμι, προαιρετικά), ρολάρουμε και φτιάχνουμε μικρές πιτούλες, λεπτές τηγανίτες! Μια γεύση, που όσο κι αν θυμίζει της τηγανίτες της γιαγιάς στην ελληνική μας κουζίνα, παρ΄όλα αυτά τις φτιάχνουν κι οι Κινέζοι!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es