75
Υλικά
- κλημεντίνες 10 τμχ
- κρέμα γάλακτος 180 ml
- εσάνς βανίλιας 1 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλ
- μπέκιν πάουντερ 0.25 κγ
- μαγειρική σόδα 0.25 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- βούτυρο 0.5 φλ
- ζάχαρη 250 γρ
- λοβός βανίλιας 2 τμχ
- αυγά 2 τμχ
Έτσι, όταν βρήκα κάποια στιγμή αυτή τη συνταγή της Martha Stewart για ένα πολλά υποσχόμενο γλυκό ψωμί, ένα Clementine Bread, το έβαλα αμέσως στα …“υπ’ όψιν” μου. Και σήμερα αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να το φτιάξω!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr