by admin

00180135

Cobbler με Ροδάκινα ή αλλιώς, Ροδάκινα σε ζύμη Κέικ

No ratings yet

 (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

To Cobbler (κόμπλερ) είναι ένα επιδόρπιο με φρέσκα φρούτα πάνω στα οποία έχει τοποθετηθεί «ζύμη κέικ» και έχει ψηθεί στο φούρνο. Η ζύμη ψήνεται και φουσκώνει, πριν οι χυμοί των φρούτων βγουν στο ταψί καθώς αυτά ζεσταίνονται, και στη συνέχεια καραμελώσουν χάρη στη θερμοκρασία του φούρνου.

Έτσι, στο κόμπλερ πέρα απ’ το γευστικό, παίζεται και ένα παιχνίδι υφών ανάμεσα στα ζουμερά, μαλακά φρούτα, στην αφράτη, βουτυράτη ζύμη και στα καραμελώματα των χυμών. Αν μάλιστα κάνεις τραγανή την πάνω επιφάνεια της ζύμης με ζάχαρη και δοκιμάσεις το αχνιστό κόμπλερ με κρύα κρέμα γάλακτος, η απόλαυση είναι κορυφαία!



Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr

Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: cobbler, επιδόρπια, κέικ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το caruso.gr