54
Υλικά
- αλεύρι ολικής άλεσης 115 γρ
- νιφάδες βρώμης 1.5 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- καστανή ζάχαρη 0.5 φλ
- στέβια 0.5 φλ
- βούτυρο 60 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 100 γρ
- γάλα 1.75 φλ
- κρέμα καρύδας 125 γρ
- κρόκοι 3 τμχ
- στέβια 50 γρ
- μέλι 95 γρ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- χυμός ανανά 2 κσ
- καρύδα 25 γρ
- ανανάς 50 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 1.25 φλ
- μάνγκο 1 τμχ
- καρύδα 45 γρ
Όταν έφτιαξα τις μπάρες δημητριακών με χουρμάδες σκέφτηκα πως θα ήθελα να δοκιμάσω την ζύμη τους σε τάρτα. Κι έτσι έκανα μερικές μικρές αλλαγές και την δοκίμασα σε αυτήν. Είναι μπισκοτένια και ταιριάζει πολύ καλά γευστικά. Η κρέμα της τάρτας γίνεται με τον κλασσικό τρόπο, με γάλα, κρέμα καρύδας και αυγά. Αντί για ζάχαρη έβαλα στέβια και μέλι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.thehealthycook.gr