57
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- καστανή ζάχαρη 50 γρ
- μέλι 30 γρ
- σπορέλαιο 105 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 50 γρ
- βανίλια 1 τμχ
Διπλή συνταγή λοιπόν σήμερα αφιερωμένη στη κατακόκκινη και ζουμερή φράουλα που ξεκινάει από τώρα επίσημα και μέχρι και τον Ιούλιο! Την έκανα λοιπόν μυρωδάτη και εθιστική μαρμελάδα την οποία "ξάπλωσα" μετά σ'ένα υπέροχο μπισκότο μελιού που κυριολεκτικά λιώνει στο στόμα σας!Φυσικά και μπορείτε να τα κάνετε και ξεχωριστά καθώς το μπισκότο στέκεται και από μόνο του εξαιρετικά!
Διάβασε τη συνταγή στο voutyromelo.blogspot.com