33
Υλικά
- βούτυρο 60 γρ
- βανίλια 1 κγ
- ζάχαρη 0.33 κούπα/ες
- φαρίνα 0.75 κούπα/ες
- γάλα 0.25 κούπα/ες
- αυγά 1 τμχ
- σοκολάτα 0.25 κούπα/ες
- κρέμα 0.67 κούπα/ες
- ζάχαρη άχνη 1 κσ
- κερασάκια γλασέ 2 -
Υλικά60 γρ βούτυρο 1 κουταλάκι του τσαγιού άρωμα βανίλιας1/3 της κούπας ψιλή ζάχαρη 3/4 της κούπας αλεύρι που 'φουσκώνει μόνο του 1/4 της κούπας γάλα 1 αυγό1/4 της κούπας κομματάκια σοκολάτας Για την κρέμα: 2/3 της κούπας κρέμα γάλατος χτυπημένη 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη2 κερασάκια γλασέ κομμένα σε φετούλες ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο glykesamartiesp.blogspot.com