41
Υλικά
- μαργαρίνη 1 φλ
- βούτυρο 1 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1.5 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 0.75 φλ
- αυγά 2 τμχ
- εσάνς βανίλιας 1.5 κγ
- γάλα 0.5 φλ
- ζάχαρη άχνη 1 φλ
- κακάο 0.25 φλ
- μαρμελάδα βατόμουρο 0.25 φλ
Υλικά 1 φλιτζάνι βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου1 ½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 ½ κ.γ. baking powder1 κ.γ. αλάτι3/4 φλ.ζάχαρη2 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου1 1/2 κ.γ. εσάνς βανίλιας1/2 φλ +2 κ.σ. γάλα πλήρες1 φλ. ζάχαρη άχνη1/4 φλ. κακάο καλής ποιότητας, χωρίς προσθήκη ζάχαρης 1/4 φλ. μαρμελάδα βατόμουρο
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr