62
Υλικά
- ψαρονέφρι 700 γρ
- ελαιόλαδο 50 ml
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- τζίντζερ 1 κσ
- κόλιανδρο 1 κγ
- κύμινο 1 κγ
- κουρκουμάς 0.5 κγ
- κανέλα 2 ξύλο/α
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- κάρυ 6 φύλλα
- ντομάτα 2 τμχ
- τοματοπελτές 1 κσ
- πατάτες 3 τμχ
- καυτερές πιπεριές 2 τμχ
- ζωμός λαχανικών 200 ml
Τι είναι το curry; Ένα κλασικό, νοστιμότατο Ινδικό curry σας προτείνω σήμερα με χοιρινό και πατάτες που, αν συνοδευτεί από ρύζι, γίνεται πλήρες γεύμα. Το γιαούρτι, αγαπημένο υλικό της Ινδικής κουζίνας, χρησιμοποιείται για να κάνει πιο ήπια τη γεύση του μείγματος μπαχαρικών που θα χρησιμοποιήσουμε. Δοκιμάστε το!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com