by admin

Δαμάσκηνα γεμιστά με σοκολάτα καλυμμένα με κακάο

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά για 30 μερίδες 30 δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσια (μεγάλα και μαλακά) 60 γρ. κρέμα γάλακτος 170 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (λιωμένη σε μπεν-μαρί) 80 γρ. βούτυρο (μαλακό) 100 γρ. κακάο σκόνη Εκτέλεση Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος στους 50-60οC και προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει αλλά όχι να πήξει. Προσθέτουμε λίγο-λίγο το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστεί μια λεία κρέμα. Γεμίζουμε με αυτή την κρέμα τα δαμάσκηνα και τα αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο. Τα βουτάμε στο κακάο, τα τινάζουμε και τα διατηρούμε στο ψυγείο ή σε δροσερό
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-syntages.gr
Κατηγορία: Γλυκά με φρούτα
Περισσότερες συνταγές: γεμιστά, δαμάσκηνα γεμιστά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.e-syntages.gr