61
Υλικά
- γάλα 200 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 200 γρ
- ελαιόλαδο 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- μαγειρική σόδα 1.5 κγ
- ζάχαρη 500 γρ
200 γρ. γάλα 200 γρ. χυμός πορτοκάλι 200 γρ. ελαιόλαδο 200 γρ. άχνη ζάχαρη 2 αυγά αλεύρι όσο πάρει 1 πορτοκάλι, το ξύσμα του 1½ κ.γ. μαγειρική σόδα λάδι για το τηγάνισμα 500 γρ. ζάχαρη 500 γρ. νερό
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr