66
Υλικά
- φύλλο κρούστας 24 φύλλα
- βούτυρο γάλακτος 200 γρ
- γάλα φρέσκο 1400 γρ
- βούτυρο 90 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 155 γρ
- ζάχαρη 220 γρ
- αυγά 6 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- αλάτι 0.25 κγ
- πορτοκάλι 0.25 τμχ
- κουβερτούρα 150 γρ
- κουβερτούρα γάλακτος 200 γρ
Μετά από την καταπληκτική μπουγάτσα κρέμα-σοκολάτα, τώρα και σε ατομική μπουγάτσα με δύο κρέμες, και δύο σοκολάτες. Με μια κρέμα βανίλια μια κρέμα σοκολάτα κουβερτούρα, και με έξτρα ολόκληρα κομμάτια σοκολάτα κουβερτούρα που έχουν λιώσει με το ψήσιμο, για πιο πολύ... σοκόλαση!!!
Διάβασε τη συνταγή στο sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr