165
Υλικά
- ελαιόλαδο 1.5 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 1 κούπα/ες
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- ρακή-τσικουδιά 1 σφην
- κονιάκ 1 σφην
- λικέρ 1 σφην
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κσ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις -
- κακάο 1.5 κσ
- κανέλα 1 κγ
Αν και η νηστεία είναι μια έκφανση εγκράτειας και δεν πρέπει να ταυτίζεται με την απόλαυση , πολλά νηστίσιμα πιάτα και παρασκευάσματα είναι πιο δελεαστικά από πιάτα με «λεριά» (λεριά στην Κρήτη λέμε τις μη νηστίσιμες τροφές). Και σε μέγεθος μπουκίτσας! ...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com