69
Υλικά
- αντζούγιες 3 τμχ
- κεφαλοτύρι 4 κσ
- κρέμα γάλακτος 0.5 φλ
- μουστάρδα 1 κσ
- μαϊντανός 0.33 φλ
- άνηθος 0.33 φλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- σκόρδο σε σκόνη 0.33 κγ
- ξύδι 2 κσ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά συνταγής 3 φιλέτα αντζούγιας λιωμένα 4 κ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο ½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος 1 κ.σ. μουστάρδα ⅓ φλιτζ. μαϊντανός (ψιλοκομμένα φύλλα) ⅓ φλιτζ. άνηθος ψιλοκομμένος 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ⅓ κ.γ. σκόρδο σκόνη ή 1 σκελίδα λιωμένη 2 κ.σ. ξύδι καλής ποιότητας 4 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr