38
Κλασική καλοκαιρινή και άκρως δροσερή η καρπουζάδα !!!
Κόβουμε το καρπούζι σε φέτες και βγάζουμε τα κουκούτσια.
Το βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με λίγο χυμό από λεμόνι λίγη ζάχαρη -ανάλογα πόσο γλυκιά την θέλεις η ποσότητα, και χτυπάμε δυνατά.
Αδειάζουμε τον χυμό σε μεγάλη κανάτα και προσθέτουμε λίγη βότκα ή ρούμι και μπόλικα παγάκια και ανακατεύουμε.
Μοιράζουμε σε ποτήρια και απολαμβάνουμε !!!
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com