77
Υλικά
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- φρέσκο βούτυρο 50 γρ
- άνηθος -
- μάραθος -
- σκόρδο 0.125 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- κρόκος Κοζάνης 2 τμχ
- πάπρικα 1 πρέζα/ες
- άσπρο πιπέρι 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
Μια πολύ δροσερή και νοστιμη συνταγή για ένα ντιπάκι γιαουρτιού που αναλόγως της ρευστότητάς του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σως για ψητές πατάτες ή σαλάτες!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr