92
Υλικά
- πορτοκάλια 5 τμχ
- ζάχαρη 1 φλ
- ζελέ πορτοκάλι 1 φακ
- αμύγδαλα 100 γρ
Αυτό το επιδόρπιο είναι μία πανδαισία. Ελαφρύ (έχει κυρίως φρούτο), δροσερό (είναι του ψυγείου), χωνευτικό κι αρωματικό (λόγω της φλούδας του πορτοκαλιού) αλλά και νηστίσιμο (με το κατάλληλο ζελέ)! Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα γλύκισμα μετά το φαγητό; Η εποχή του είναι τώρα τον χειμώνα που τα πορτοκάλια μας είναι γλυκά, σαρκώδη και ζουμερά, ενώ προσθέτοντας ζελέ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr