96
Γλυκάκια που γίνονται γρήγορα, εύκολα και πολύ οικονομικά, και αποτελούν ένα εξαιρετικό επιδόρπιο για τα καλοκαιρινά μας τραπέζια! Τα σιτσιλιάνικα ζελέ, συνήθως τα ετοιμάζουν μέσα σε ατομικά φορμάκια ή και σε μεγάλη φόρμα για κρεμώδη γλυκά. Σήμερα άλλαξα λίγο τον τρόπο σερβιρίσματος και ετοίμασα το ζελέ με καφέ μέσα σε ποτήρια παγωτού. Για το άρωμα χρησιμοποίησα φλούδα λεμονιού, μπορείτε όμως να διαλέξετε και άλλα αρώματα και ανάλογα με το γούστο σας να χρησιμοποιήσετε μπαχαρικά όπως βανίλια, κανέλα ή μοσχοκάρφια.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com