55
Υλικά
- μπανάνες 95 γρ
- φυστικοβούτυρο 53 γρ
- γάλα 1 κούπα/ες
- σιρόπι σφένδαμου 1 κσ
Αν λοιπόν βλέπω μία μπανανούλα να φλερτάρει επικίνδυνα με τον κάδο την αρπάζω όπως είναι και την βάζω στο ψυγείο. Της δίνω έτσι τουλάχιστον μία με δύο μέρες παραπάνω διάρκεια ζωής. Και αμέσως την αξιοποιώ! Αυτή τη φορά έγιναν το Σαββατιανό μου πρωινό. Και το βρήκα και πολύ πολύ νόστιμο. Σας είπα έτσι ότι δεν έχει ζάχαρη έτσι ;; Αν έχετε λοιπόν όρεξη για μία δυναμωτική και πανεύκολη συνταγή ροφήματος ακολουθεί η συνταγή
Διάβασε τη συνταγή στο www.craftcooklove.gr