33
Υλικά
- γάλα 500 ml
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- κανέλα 0.25 κγ
- ζάχαρη 100 γρ
- κρόκοι 6 τμχ
- κονιάκ 45 γρ
- κουβερτούρα λευκή 125 γρ
Το ποτό των Χριστουγέννων σε μια μικρή παραλλαγή. Παραδοσιακά παρασκευάζεται με γάλα, κρέμα γάλακτος, ζάχαρη, χτυπημένα ασπράδια και κρόκους αυγών. Υλικά Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα βάζετε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη, τους κρόκους και τα μπαχαρικά. Βράζετε ανακατεύοντας με σύρμα, μέχρι το μίγμα να φτάσει σε βρασμό.
Διάβασε τη συνταγή στο saltandsugar.gr