by admin

Εκλέρ μπίτερ σοκολάτας Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά Ζύμη 250 γρ. νερό 250 γρ. αυγά (περίπου 5 αυγά, αλλά καλύτερα να τα ζυγίσουμε) 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 110 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου, τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη 1 αυγό , ο κρόκος, ελαφρώς χτυπημένος, για άλειμμα Γέμιση 400 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 100 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 100 γρ. ζάχαρη 1 αυγό 4 κρόκοι αυγών 40 γρ. κορν φλάουρ 100 γρ. κουβερτούρα με 65%-70% κακάο, ψιλοκομμένη Γλάσο 150 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 150 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Σοκολατένια
Περισσότερες συνταγές: εκλέρ σοκολάτας
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr