297
Υλικά
- αυγά 250 γρ
- αυγά 250 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ
- βούτυρο αγελάδος 110 γρ
- βούτυρο αγελάδος 110 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- κρόκοι 1 τμχ
- κρόκοι 1 τμχ
- γάλα φρέσκο 400 γρ
- γάλα φρέσκο 400 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- αυγά 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- κρόκοι 4 τμχ
- κρόκοι 4 τμχ
- κορν φλάουρ 40 γρ
- κορν φλάουρ 40 γρ
- κουβερτούρα 100 γρ
- κουβερτούρα 100 γρ
- κουβερτούρα 150 γρ
- κουβερτούρα 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
Υλικά Ζύμη 250 γρ. νερό 250 γρ. αυγά (περίπου 5 αυγά, αλλά καλύτερα να τα ζυγίσουμε) 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 110 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου, τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη 1 αυγό , ο κρόκος, ελαφρώς χτυπημένος, για άλειμμα Γέμιση 400 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 100 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 100 γρ. ζάχαρη 1 αυγό 4 κρόκοι αυγών 40 γρ. κορν φλάουρ 100 γρ. κουβερτούρα με 65%-70% κακάο, ψιλοκομμένη Γλάσο 150 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 150 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr