88
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 0.5 πκτ
- βούτυρο 150 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 1 φλ
- καρύδια 1 φλ
- ζάχαρη 2 φλ
- λικέρ μαστίχα 2 σφην
- γάλα 1 λτ
- κορν φλάουρ 3 κσ
- κρόκοι 4 τμχ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- κρέμα γάλακτος 600 ml
- ζάχαρη άχνη 1 φλ
Υλικά: για τη βάση: μισό πακ. Φύλλο κανταΐφι , 150 γρ βούτυρο λιωμένο , 1 φλιτζ. φιστίκια Αίγινας η καρύδια χοντροσπασμένα. Για το σιρόπι : 1 φλιτζ. νερό , 2 φλ. ζάχαρη , 2 σφηνάκια λικέρ μαστίχας. Για την κρέμα : 1 λίτρο γάλα , 3 κ. σ. Κορν φλάουρ , 4 κρόκους , 1 1/2 φλιτζ ζάχαρη , 2 σφήνα. Λικέρ μαστίχας και λίγο ξύσμα λεμονιού. Για την σαντιγί 600ml κρέμα γάλακτος , 1 φλ. ζάχαρη άχνη.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com