108
Υλικά
- κανταΐφι 600 γρ
- βούτυρο 300 γρ
- ζάχαρη 5 ποτ
- νερό 3 ποτ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- γάλα 1.5 λτ
- άνθος αραβοσίτου 6 κσ
- σιμιγδάλι ψιλό 5 κσ
- κρόκοι 3 τμχ
- ζάχαρη 1.5 ποτ
- βανίλια 2 τμχ
Απο τα καλύτερα Εκμέκ που έχω φάει και που μένοντας στο ψυγείο, γίνεται ακόμα πιο υπέροχο παραμένοντας η κρέμα του αφράτη και φρέσκια. Λίγα μυστικά ακόμα Μην τοποθετήσετε την γκαρνί πάνω στην κρέμα αν δέν κρυώσει τελείως. Καλή επιτυχία. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com