91
Υλικά
- πατάτες 1 κιλ
- γάλα φρέσκο 200 ml
- φρέσκο βούτυρο 25 γρ
- μαργαρίνη 25 γρ
- ζαμπόν 100 γρ
- κεφαλογραβιέρα 100 γρ
- αυγά 4 τμχ
- λουκάνικα 100 γρ
- κεφαλογραβιέρα 2 κσ
- μαϊντανός 1 κσ
Ένα ωραίο πουρεδάκι στον φούρνο, με κρυμμένες “εκπλήξεις” σε όλο το μήκος και το πλάτος του ταψιού, που θερμαίνει τα σωθικά μας και γαληνεύει τη διάθεσή μας… Και ύστερα σκέφθηκα ότι φαγητά φούρνου τρώμε όλο τον χρόνο, οι πατάτες δεν έχουν εποχή, τα λουκάνικα τα λατρεύουμε και “εκτός σαιζόν τους”, γιατί να το αφήσω για την επόμενη κρύα περίοδο;
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr