42
Υλικά
- σπαγγέτι 500 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- μπέϊκον 150 γρ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κγ
- σκόρδο σε σκόνη 0.25 κγ
- τσίλι 0.25 κγ
- γιαούρτι αγελαδινό 250 γρ
Υλικά 500 γρ σπαγγέτι νο 6 4 κ.σ ελαιόλαδο 150 γρ άπαχο μπέικον κομμένο σε κυβάκια 2 κ.γ μπαλσάμικο ξύδι με πορτοκάλι 1/4 κ.γ σκόρδο σε σκόνη 1/4 κ.γ σκόνη τσίλι 250 γρ γιαούρτι αγελάδος κεφαλοτύρτι τριμμένο αλάτι,μαύρο πιπέρι φρέσκια ρίγανη
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com