113
Υλικά
- μοσχάρι ελιά 0.5 κιλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- σκόρδο 2 σκελ
- πατάτες 3 τμχ
- πατάτες 3 τμχ
- πιπεριές χρωματιστές 3 τμχ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- ντομάτα 3 τμχ
- φασολάκια πλατιά 250 γρ
- τυρί φέτα 150 γρ
1-1/2 κιλό μοσχαρίσια ελιά ή στήθος 1/2 φλ. ελαιόλαδο 2 σκ. σκόρδο 3 πατάτες 3 πατάτες 3 χρωματιστές πιπεριές 3 κρεμμύδια 3 ντομάτες ώριμες ή 2 συσκευασίες ψιλοκομμένες 250 γρ. φασολάκια πλατιά φρέσκα ή κατεψυγμένα λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο λίγη παπρικα φρεσκοτριμμένο πιπέρι αλάτι 150 γρ. φέτα σε κομμάτια
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr