73
Υλικά
Στη συνταγή αυτή το συστατικό που καθορίζει τη γεύση είναι ο φρέσκος δυόσμος. Είναι το αρωματικό που κάνει όλη τη διαφορά. Στους κεφτέδες μπορείτε επίσης να προσθέσετε ξερή ρίγανη και φρέσκο μαϊντανό. Εμείς τα προσθέτουμε όλα, γιατί μας αρέσει τα κεφτεδάκια μας να έχουν άρωμα και γεύση. Για τον κιμά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, αρνί (ή συνδυασμούς τους). Μερικοί προσθέτουν κανέλλα, κύμινο ή μπαχάρι στα κεφτεδάκια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com