68
Υλικά
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη 180 γρ
- σπορέλαιο 150 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 100 γρ
- αλεύρι 240 γρ
- κακάο 40 γρ
- μπέκιν πάουντερ 8 γρ
- μαγειρική σόδα 2 γρ
- γάλα 300 ml
- αυγά 1 τμχ
- ζάχαρη 80 γρ
- κορν φλάουρ 30 γρ
- βούτυρο 25 γρ
Ένα απίστευτο κεΐκ με κρέμα πατισερι που λιώνει στο στόμα 3 αυγά 180γρ ζάχαρη 150γρ σπορέλαιο 100γρ γιαούρτι στραγγιστό 240γρ αλεύρι 40γρ κακαο 8γρ μπεϊκιν παουντερ 2γρ σόδα Βανίλια Λίγο αλάτι ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ 300μλ γάλα 1 αυγό 80γρ ζάχαρη 30γρ κορν φλάουρ 25γρ βούτυρο Βανίλια ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πρώτα φτιάχνουμε τη κρέμα Απλά ανακατευουμε όλα τα υλικά και βράζουμε σε μία κατσαρόλα μέχρι να πήξει Την αφήνουμε στην άκρη για να κρυώσει
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com