Υλικά
- ζάχαρη 120 γρ
- κορν φλάουρ 25 γρ
- κακάο 25 γρ
- αλάτι 0.25 κγ
- γάλα φρέσκο 380 ml
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- κρόκοι 3 τμχ
- σοκολάτα 95 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- βούτυρο 15 γρ
- σαντιγί -
Αν ονειρεύεστε την πιο κρεμώδη και πλούσια κρέμα σοκολάτας, ιδού, δεν χρειάζεται να ψάξετε άλλο.
Χρησιμοποίησα σοκολάτα με 55% κακάο αλλά αν προτιμάτε λίγο πιο πικρή γεύση τότε 70% είναι ό,τι πρέπει. Φροντίστε μονάχα η σοκολάτα, όπως και το κακάο που θα χρησιμοποιήσετε, να είναι καλής ποιότητας.
Χρησιμοποίησα σοκολάτα με 55% κακάο αλλά αν προτιμάτε λίγο πιο πικρή γεύση τότε 70% είναι ό,τι πρέπει. Φροντίστε μονάχα η σοκολάτα, όπως και το κακάο που θα χρησιμοποιήσετε, να είναι καλής ποιότητας.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com