61
Υλικά
- παπάγια 0.25 κιλ
- λωτοί 0.25 κιλ
- αβοκάντο 0.25 κιλ
- ανανάς 0.25 κιλ
- μαρμελάδα βερίκοκο 100 γρ
- ζάχαρη 1 κσ
- λικέρ βερίκοκο 1 κσ
- μαρμελάδα φράουλα 100 γρ
- ζάχαρη 1 κσ
- λικέρ πορτοκάλι 1 κσ
- σαντιγί 100 γρ
Υλικά: Ι κιλό εξωτικά φρούτα, π.χ. μάγκο, παπάγια,λωτοί,ανανά,αβοκάντο Σος βερίκοκο: 100 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο Ι κ.σ. ζάχαρη Ι κ.σ. μπράντι από βερίκοκο. Σος φράουλα: 100 γρ. μαρμελάδα φράουλα 1 κ.σ. ζάχαρη Ι κ.σ. λικέρ πορτοκάλι Σος με σαντιγί: 100 γρ Σαντιγύ
Διάβασε τη συνταγή στο glykesamartiesp.blogspot.com