91
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 250 γρ
- βούτυρο αγελάδος 70 γρ
- αμύγδαλα 60 τμχ
- ζάχαρη 1.75 κούπα/ες
- λεμόνι 1 τμχ
Στο Πασχαλινό μου τραπέζι, έφτιαξα φωλιές κανταϊφιού με σπανάκι, πράσο κλπ, από το μπλογκ της Έρης, που είχα αντιγράψει εδώ και χρόνια. Χρησιμοποίησα το μισό κανταΐφι του πακέτου, οπότε μου είχε μείνει το άλλο μισό. Με αφορμή μια επίσκεψη, έφτιαξα αυτά τα ατομικά κανταϊφάκια που γίνονται εύκολα και γρήγορα.
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com