378
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- ρύζι νυχάκι 0.25 φλ
- αυγά 1 τμχ
- κύβος κότας 1 τμχ
- ρύζι νυχάκι 0.25 κούπα/ες
- λεμόνι 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
Υλικά
Για τα γιουβαρλάκια
500 γρ κιμάς μοσχαρίσιος
1/4 φλιτζανιού ρύζι νυχάκι
μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 αυγό
αλάτι,μαύρο πιπέρι
Αλεύρι για το αλεύρωμα
Για την σούπα
ελαιόλαδο
1 κύβος ζωμός κοτόπουλο
Για τα γιουβαρλάκια
500 γρ κιμάς μοσχαρίσιος
1/4 φλιτζανιού ρύζι νυχάκι
μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 αυγό
αλάτι,μαύρο πιπέρι
Αλεύρι για το αλεύρωμα
Για την σούπα
ελαιόλαδο
1 κύβος ζωμός κοτόπουλο
αλάτι,μαύρο πιπέρι
1/4 κούπας ρύζι νυχάκι
μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αυγολέμονο
χυμός από 1 λεμόνι
1 αυγό
Πλάθ...
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com