60
Υλικά
Τώρα θα μου πεις καυτός ήλιος πως να ανάψω φούρνο αλλά εγώ θα σου απαντήσω ότι η πίτα φτουράει. Βέβαια.., στο μισάωρο του ψησίματος σε παίρνει σβάρνα η μυρωδιά της και ξεκινάς να καταστρώνεις σχέδια, με ποιο τρόπο να την κρυώσεις γρήγορα. Να την κόψεις γρήγορα, να την σερβίρεις γρήγορα, να την απολαύσεις αργά. Ειδικά αυτό το τελευταίο είναι απαραίτητο οκ? Αυτή είναι η πιτούλα μας που πακετάρεται, μπαίνει στο ισοθερμικό και μας χορταίνει καθώς καθόμαστε στα βράχια και χαζεύουμε το νερό. Τρώμε τις τελευταίες μπουκιές γρήγορα...
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com