Υλικά
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- πράσα 8 τμχ
- ρύζι καρολίνα 2 φλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- νερό 5 φλ
- χυμός λεμονιού 1 τμχ
Το πρασόρυζο είναι από τα φαγητά που μικρή δεν τα έτρωγα καθόλου. Μετά όμως, όταν ξεκίνησα να μαγειρεύω και να είμαι πιο ανοιχτή στις διαφορετικές γεύσεις , το λάτρεψα! Είναι από τα φαγητά που είναι πανεύκολα, απαιτούν λίγο χρόνο για να τα ετοιμάσεις και είναι και ό,τι πρέπει άμα νηστεύεις. Μπορείς να το κάνεις είτε κοκκινιστό, είτε λεμονάτο.
Πανεύκολη συνταγή για πρασόρυζο λέει το μενού για σήμερα και πάμε γρήγορα να δούμε τα υλικά. Ακολούθησε βήμα βήμα την συνταγή και σου υπόσχομαι πως θα σου βγει λουκούμι στη γεύση. Δες ακόμα και την πεντανόστιμη συνταγή για αγιορείτικες σουπιές στιφάδο!
Πανεύκολη συνταγή για πρασόρυζο λέει το μενού για σήμερα και πάμε γρήγορα να δούμε τα υλικά. Ακολούθησε βήμα βήμα την συνταγή και σου υπόσχομαι πως θα σου βγει λουκούμι στη γεύση. Δες ακόμα και την πεντανόστιμη συνταγή για αγιορείτικες σουπιές στιφάδο!
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr