111
Υλικά
- πατάτες 5 τμχ
- μελιτζάνες 4 τμχ
- κιμάς μοσχαρίσιος 0.5 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σάλτσα ντομάτας 1 κονσέρβα
- λευκό κρασί 4 κσ
- μπεσαμέλ 2 φακ
Ο μουσακάς αποτελεί από τα πιο παραδοσιακά και αγαπημένα φαγητά της ελληνικής κουζίνας. Στο σπίτι μου είναι από τα φαγητά που κάναμε τις Κυριακές και τρώγαμε όλοι μαζί. Το μόνο μπελαλίδικο στον μουσακά είναι το τηγάνισμα από τις πατάτες και τις μελιτζάνες. Όχι πια, μιας και σήμερα σου έχω μια εύκολη και νόστιμη συνταγή για μουσακά! Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να τηγανίσεις. Ναι, ναι τέλος το τηγάνισμα. Μόνο φούρνος που στην τελική είναι και πιο υγιεινός. Το μόνο που θα περάσεις από τηγάνι είναι ο κιμάς, αλλά σιγά το δύσκολο.
Σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να τηγανίσεις. Ναι, ναι τέλος το τηγάνισμα. Μόνο φούρνος που στην τελική είναι και πιο υγιεινός. Το μόνο που θα περάσεις από τηγάνι είναι ο κιμάς, αλλά σιγά το δύσκολο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr