140
Υλικά
- ηλιέλαιο 50 γρ
- γάλα σόγιας 25 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 100 γρ
- αλάτι 3 γρ
- χυμός λεμονιού 5 γρ
- παντζάρια 50 γρ
Καλημέρα!Στο χθεσινό μου άρθρο στο Ioanna's Notebook έκανα ένα review για το Estrella Athens, το γνωστό all-day εστιατόριο του κέντρου. Έτσι λοιπόν σήμερα σκέφθηκα να μοιραστώ μαζί σας μια copycat συνταγή του Estrella. Τη συνταγή για την περιβόητη μαγιονέζα παντάρι ή αλλιώς μοβ μαγιονέζα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.edityourlifemag.gr