123
Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή. Και πως να υπομείνεις τα λεπτά που χρειάζονται για να κρυώσει -έστω λίγο- η φρεσκοψημένη μπουγάτσα που σου έχει σπάσει τη μύτη με τα προκλητικά της αρώματα, για να μην τσουρουφλιστείς; Δύσκολο έργο. Γιατί όλο το υπόλοιπο, το να τη φτιάξεις δηλαδή, είναι πολύ εύκολη υπόθεση. Δε χρειάζεται να ζοριστείς φτιάχνοντας δικό σου αυθεντικό φύλλο αέρος, απλά και μόνο επειδή θέλεις να απολαύσεις σπιτική μπουγάτσα. Βάλε φύλλο κρούστας! Κι επειδή σου έχω δείξει πως να φτιάξεις κλασική σπιτική μπουγάτσα, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις μια διαφορετική, εξίσου υπέροχη vegan/νηστίσιμη παραλλαγή της που μπορείς να απολαύσεις όποια διατροφή κι αν ακολουθείς.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com