ΥΛΙΚΑ:
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
250 gr ΑΛΕΥΡΙ (ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ)
300 gr ΖΑΧΑΡΗ
200 gr ΓΑΛΑ
100 gr ΒΟΥΤΥΡΟ ( ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ)
50 gr ΚΑΚΑΟ
4 ΑΥΓΑ
2 ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΦΤΑ BAKING POWDER
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ Η ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
500-700 gr ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ ΟΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΕΛΕΤΕ
ΓΚΑΝΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ
250 gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
200 gr KΡ. ΓΑΛΑΚΤΟΣ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirisa.blogspot.com