by admin

Εύκολο, αρωματικό μοσχάρι (σαν κινέζικο) με μανιτάρια shiitake (λεντινούλες), πιπεριές και τζίντζερ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η σημερινή λοιπόν συνταγή έχει έμπνευση από την Κίνα, αλλά δεν είναι αυθεντική, τουλάχιστον στο κομμάτι της παρασκευής της. Γιατί εγώ δεν έχω γουόκ (σκεύος με σχήμα γουόκ έχω, αλλά δεν το θεωρώ γουόκ) και ο λόγος που δεν έχω είναι γιατί δεν έχω γκάζι στην κουζίνα. Και γουόκ χωρίς γκάζι… δεν είναι γουόκ! Άρα την έκανα στην κατσαρόλα και στο τηγάνι, λίγο… “αλλά Ελληνικά”! Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα σας δώσει μια γερή δόση Ασίας το συγκεκριμένο πιάτο, που βάζει κάτω ΧΑΛΑΡΑ ότι έχετε φάει ποτέ από Κινέζικο εστιατόριο (στην Ελλάδα). Και δεν έχει ίχνος ζάχαρης!
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu