117
Υλικά
- μοσχάρι 1000 γρ
- κρεμμύδια 250 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ντοματοπολτός 2 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μπαχάρι 3 κόκκοι
- σάλτσα ναπολιτάνα 400 γρ
- κριθαράκι 300 γρ
- μυζήθρα 0.33 φλ
- παρμεζάνα 0.33 φλ
- κόκκινο κρασί 600 ml
- πιπέρι 10 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
Σε αντίθεση με ό,τι επικρατεί, το αυθεντικό γιουβέτσι με κριθαράκι είναι ένα πανεύκολο, "τεμπέλικων" προδιαγραφών φαγητό. Έτσι ακριβώς το κάναμε και ήταν το καλύτερο έβερ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com