86
Υλικά
- ηλιέλαιο 100 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 150 γρ
- στέβια 120 γρ
- αυγά 2 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ξύδι 1 κσ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 3 κγ
- κανέλα 1 κγ
- αλεύρι ολικής άλεσης 3 κούπα/ες
Καθυστερημένα γενέθλια του μπλογκ φέτος. 14 χρόνια μικρή κουζίνα. Δυσκολεύομαι να παρακολουθώ και να εκτελώ ταυτόχρονα. Γιορτάζω λοιπόν αυτά τα 14 χρόνια, με ένα κέικ με αλεύρι ολικής αλέσεως και στέβια. Είναι ένα κέικ ιδανικό για βουτιές σε καφεδάκι. Κέικ με αλεύρι ολικής και στέβια.
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com