by admin

Εύκολο ντιπ με πιπεριές Φλωρίνης και τυρί κρέμα

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

...Τα περισσότερα ντιπς ετοιμάζονται το πολύ σε 10 λεπτά ανακατεύοντας τα υλικά της κάθε συνταγής με ένα μίξερ τύπου multi (ή και με μπλέντερ). Η γεύση των σπιτικών ντιπς, είναι φυσικά ανώτερη από αυτή των έτοιμων που μπορείτε να αγοράσετε...Και φυσικά, όταν φτιάχνετε το δικό σας ντιπ, μπορείτε να προσαρμόσετε τη γεύση του όπως εσείς επιθυμείτε...Σερβίρεται με φρυγανισμένο ψωμί, φρυγανιές, παξιμάδια, κράκερ, κριτσίνια, ακόμα και λαχανικά κομμένα σε λωρίδες...:)    Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι απλά: 2 μεγαλούτσικες πιπεριές Φλωρίνης (αν δε βρείτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις κλασσικές κόκκινες πιπεριές), σκόρδο, γιαούρτι στραγγιστό, τυρί κρέμα, λίγο ελαιόλαδο και πάπρικα(κατά προτίμηση καπνιστή).     Αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κάποιο βαζάκι με έτοιμες ψημένες πιπεριές Φλωρίνης, προκειμένου να ετοιμάσετε άμεσα (σε λιγότερο από 5 λεπτά) το ορεκτικό αυτό. Αν χρησιμοποιήσετε όμως φρέσκες πιπεριές Φλωρίνης, το αποτέλεσμα είναι γευστικά ανώτερο...Αν δε σας αρέσει ιδιαίτερα η γεύση του σκόρδου, μπορείτε είτε να το παραλείψετε, είτε να χρησιμοποιήσετε απλώς μικρότερη ποσότητα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com
Κατηγορία: Σάλτσες
Περισσότερες συνταγές: ντιπ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.littlecookingtips.com